De Gouden Zandlopers

2019

Amsterdam

Sprekers

Presentator

 • Harm Edens
  Presentator

  Harm Edens is presentator van BNR Mediazaken, hét radioprogramma over van reclame, marketing en media. Bij het grote publiek is Harm bekend als presentator van het programma Dit Was Het Nieuws, 14 jaar bij de TROS, en een 6 jaar bij RTL4. Eerder schreef hij mee aan programma's als Het Zonnetje in Huis, Sam Sam en In de Vlaamsche Pot.

Sprekers

 • Jef Staes
  Expert business- en cultuurinnovatie

  Jef’s verhalen over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland. Jef Staes is een expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties. Deze zijn simpelweg niet gebouwd om de innovatie- en informatievloedgolf te trotseren.
  Gebaseerd op een loopbaan als software ingenieur, training manager en Corporate Learning Officer bij Siemens richt hij zich nu naar executives en directies. Zij spelen een cruciale rol om de cultuur van hun organisatie te verandering en ondersteunende diensten, zoals HR, in te schakelen in een vernieuwingstraject.