De Gouden Zandlopers

26 maart 2020

De Kromhouthal Amsterdam

Sponsors

 • Mercedes-Benz Cars Nederland is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van personenauto’s van de merken Mercedes-Benz en smart. Naast een breed programma voertuigen levert de organisatie ook een omvangrijk dienstenpakket aan het officiële Mercedes-Benz dealernetwerk en eindgebruikers. Door een intensieve samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services zijn er ook uiteenlopende financiële- en verzekeringsdiensten beschikbaar.

  Mercedes-Benz kijkt terug op een succesvol jaar met vele modelintroducties en wereldwijde verkooprecords. We hebben ons productportfolio verder verjongd met nieuwe modellen die uniek zijn in hun segment. Ook de komende jaren blijven we ons verder ontwikkelen, want als uitvinder van de auto hebben wij de lat hoog liggen. Een belangrijke ontwikkeling is EQ, wat staat voor Electrische Intelligentie van Mercedes-Benz. Een elektromobiele revolutie die niet alleen beperkt blijft tot auto's maar zich ook richt op speciale producten, services en innovaties die veel verder gaan dan autorijden

   www.mercedes-benz.nl

   

 • Berkeley Bridge gelooft dat de aanwezige kennis & ervaring in organisaties de belangrijkste randvoorwaarde voor succes is. Het effectief gebruik maken van alle beschikbare informatie stelt organisaties onder andere in staat om processen te optimaliseren en klanten beter van dienst te zijn.

  Berkeley Bridge ondersteunt organisaties al meer dan 15 jaar door hen te adviseren én te inspireren op het gebied van kennissystemen. Wij leveren oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van kennis in o.a. het juridische domein, gezondheidszorg, overheid en tal van andere sectoren. Dit doen wij met een team van enthousiaste kennisexperts en ervaren ontwikkelaars, vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

  Om optimaal te kunnen profiteren is het echter wel van belang dat deze waardevolle informatie toegankelijk en voor iedereen in de organisatie praktisch toepasbaar is. De meest informatie bevindt zich in de praktijk namelijk in de hoofden van werknemers, is verscholen in losse documentatie of versnipperd aanwezig in verschillende systemen. Het is daarom ons streven om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van kennisdeling in uw organisatie, zodat waardevolle informatie voor iedereen beschikbaar is en daadwerkelijk van doorslaggevende waarde voor uw organisatie kan zijn.

  https://www.berkeleybridge.nl/waarde/

   

 • Maatwerkoplossingen in executive search en ontwikkeling

  Als onafhankelijke executive search specialisten vinden wij keer op keer de naald in de hooiberg. Ons streven is het creëren van de perfecte match in Legal, Finance, Risk, Governance & Compliance, Digital, Cyber Security, Consultancy, Management en Human Resources. Daarnaast begeleiden wij managers en professionals bij de ontwikkeling van hun carrière.

  http://confius.nl/

 • Als onafhankelijk adviseur en verzekeringsmakelaar is Mutsaerts gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor de advocatuur. Zowel grote advocatenkantoren (top 50) als zelfstandig werkende advocaten kiezen voor Mutsaerts vanwege voordelen op het gebied van voorwaarden en premie in combinatie met het persoonlijke advies van Mutsaerts.

  Sinds 2007 ontwikkelen wij onder het label M-verzekeringen exclusieve verzekeringen die afgestemd zijn op de risico’s en wensen van de advocatuur. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekende speler in de markt.

  Wij adviseren over

  • Partnerverzekeringen zoals AOV & ORV
  • Aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Kantoorverzekeringen
  • DGA pensioen en levensverzekeringen
  • Werknemersverzekeringen
  • Pensioen voor werknemers

  www.mutsaerts.nl/advocatuur

 • ONZE AANPAK, JOUW JURIDISCHE CARRIÈRE

  YER Legal biedt je de kans om aan de slag te gaan bij gerenommeerde organisaties in heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Naast een aansprekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we jou:

  • Uitdagende juridische vacatures
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Professionele carrièrecoaching
  • Volop ruimte voor ontwikkeling
  • Inspirerende netwerkbijeenkomsten

  www.yer.nl