De Gouden Zandlopers

4 november 2021

Amsterdam

Partners 2021

 • Berkeley Bridge gelooft dat de aanwezige kennis & ervaring in organisaties de belangrijkste randvoorwaarde voor succes is. Het effectief gebruik maken van alle beschikbare informatie stelt organisaties onder andere in staat om processen te optimaliseren en klanten beter van dienst te zijn.

  Berkeley Bridge ondersteunt organisaties al meer dan 15 jaar door hen te adviseren én te inspireren op het gebied van kennissystemen. Wij leveren oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van kennis in o.a. het juridische domein, gezondheidszorg, overheid en tal van andere sectoren. Dit doen wij met een team van enthousiaste kennisexperts en ervaren ontwikkelaars, vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

  Om optimaal te kunnen profiteren is het echter wel van belang dat deze waardevolle informatie toegankelijk en voor iedereen in de organisatie praktisch toepasbaar is. De meest informatie bevindt zich in de praktijk namelijk in de hoofden van werknemers, is verscholen in losse documentatie of versnipperd aanwezig in verschillende systemen. Het is daarom ons streven om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van kennisdeling in uw organisatie, zodat waardevolle informatie voor iedereen beschikbaar is en daadwerkelijk van doorslaggevende waarde voor uw organisatie kan zijn.

  www.berkeleybridge.nl

   

 • YER

  YER Legal is het label voor het bovenste segment van de juridische arbeidsmarkt. Onze focus ligt exclusief op de bemiddeling van hoogopgeleide juristen. Van startende advocaat-stagiaires tot ervaren General Counsels. Daarbij richten we ons op vaste functies, interim-posities en Legal Consulting via Law.Yer.
  Ons team bestaat uit ervaren consultants (Deborah Wijlhuizen, Annuschka Hartman en Linda Brouwer) en executive search associates (Lauren, Bente en Lisa). Alle consultants zijn jurist en hebben werkervaring opgedaan in de advocatuur en/of het bedrijfsleven.
  Door onze opleiding, achtergrond en ervaring weten we precies wat juristen drijft. Ook kennen we de markt van binnenuit, waardoor we goed weten in te spelen op de actuele vraag vanuit organisaties. Zo zijn we voor kandidaten en opdrachtgevers de professionele sparringpartner op niveau.
  Ons trackrecord is uitgebreid en is op te vragen via Deborah Wijlhuizen. Wij zijn gewend om te schakelen met multinationals (in binnen- en buitenland), familiebedrijven, mkb-bedrijven, maar ook met start- en scale-ups. Naast het vervullen van losse vacatures kan YER Legal ook een actieve rol spelen bij het optimaal inrichten van nieuwe teams en gehele afdelingen (ook hier hebben wij een trackrecord in).

  https://www.yerexecutive.com/10004024/Legal.html

   

 • Als onafhankelijk adviseur en verzekeringsmakelaar is Mutsaerts gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor de advocatuur. Zowel grote advocatenkantoren (top 50) als zelfstandig werkende advocaten kiezen voor Mutsaerts vanwege voordelen op het gebied van voorwaarden en premie in combinatie met het persoonlijke advies van Mutsaerts.
  Sinds 2007 ontwikkelen wij onder het label M-verzekeringen exclusieve verzekeringen die afgestemd zijn op de risico’s en wensen van de advocatuur. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekende speler in de markt.

  Wij adviseren over:
  - Partnerverzekeringen zoals AOV & ORV
  - Aansprakelijkheidsverzekeringen
  - Kantoorverzekeringen
  - DGA pensioen en levensverzekeringen
  - Werknemersverzekeringen
  - Pensioen voor werknemers

  https://www.mutsaerts.nl/advocatuur

   

 • JMS Textservice BV, opgericht in 1997, is een juridisch en financieel vertaalbureau met 15 in-house juridisch vertalers. De vertalers van JMS volgens jaarlijks vele vakgerichte nascholingscursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen de juridische en financiële vakgebieden. Ons team is een mix van ervaring en talent, waarbij vertalingen altijd door een senior vertaler worden nagelezen, die vaak native speaker is van de doeltaal.

  Rechtsgebieden waarin wij ons met name specialiseren zijn Intellectueel Eigendom (IP) recht, insolventierecht, corporate litigation/ondernemingsrecht in brede zin, faillissementsrecht, arbeidsrecht en arbitragerecht.

  We richten ons voornamelijk op de advocatuur, het notariaat, accountancy en belastingadvies, waarbij we de laatste tijd ook adviseurs op andere gebieden van dienst mogen zijn, zoals managementadvies, ICT advies, HR advies, etc.

  Vertalingen kunnen desgewenst beëdigd worden uitgevoerd, als de ontvangende instantie of de cliënt daarom vraagt. Ook is het mogelijk een vertaling die eerder door ons is uitgevoerd alsnog te beëdigen.

  JMS Textservice verzorgt ook tolkdiensten in en uit alle talen. In ons netwerk bevinden zich de meest ervaren juridische en financiële tolken. Zij kunnen simultaan tolken in de rechtszaal of consecutief tolken bij de notaris of bij een zakelijke bespreking.

  Ons doel is als full-service juridisch en financieel vertaalbureau een lange termijnrelatie op te bouwen met onze klanten, en er altijd voor ze te zijn. JMS is dan ook altijd bereikbaar, zowel overdag als 's avonds, zowel door de week als in het weekend. Zodoende kunnen we u altijd te woord staan en gelijk aan de slag gaan met een (spoed)vertaling of vertaalproject.

  Als u meer wilt weten, of u heeft een vertaalverzoek, dan staan wij u graag te woord op telefoonnummer: 0299 - 351 851. Ook kunt u een e-mail sturen naar: info@jmstext.nl. Wij zullen snel reageren!

  https://www.jmstext.nl

 • Wolters Kluwer is al meer dan 30 jaar de Europese leider in dossierbeheer voor juridische professionals. Met Kleos als software voor uw praktijkmanagement bent u er klaar voor om nog harder te groeien. 

  Onze cloud-based software is speciaal ontworpen om het werk bij zowel grote als kleine advocatenkantoren gemakkelijker te maken. Kleos beschikt over alle benodigde functionaliteiten voor de dagelijkse praktijk, met onder andere dossierbeheer, tijdregistratie, facturatie en rapportering. 

  https://www.wolterskluwer.com/nl-nl/solutions/kleos

 • Midden in “De Amsterdamse Zuidas” is sinds september 2014 Wineboutique & Spirits gevestigd. Een plek voor veeleisende en kwaliteits bewuste klanten maar ook voor de forens die snel nog een lekker flesje mee naar huis wil nemen. Wineboutique & Spirits heeft een uitgebreid en breed assortiment wijnen alsmede gedistilleerde dranken.
  https://wineboutique.eu/

   

 • Verbunt Verlinden is importeur van kwaliteitswijn. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest prominente wijnhuizen. Alle wijnen met hun eigen unieke eigenschappen die het maken tot  kwalitatief volle wijnen. Wijnkring is een selecte groep van wijnspeciaalzaken. De webshop is een initiatief van Wijnkring, onderdeel van Verbunt Verlinden.
  https://www.wijnkring.nl/