De Gouden Zandlopers

28 maart 2019

De Kromhouthal Amsterdam

De Jury

De Gouden Zandlopers 2019 bestaan uit twaalf Awards. Negen van deze Awards worden bepaald op basis van een nominatie vanuit de markt en een beoordeling door een vakjury. Deze vakjury stellen wij natuurlijk graag aan u voor.

 

Christ'l Dullaert     

Christ'l Dullaert

Christ’l Dullaert is directeur van Le Tableau, een recruitmentbureau voor interim-advocaten en notarissen, training en advies. Zij was advocaat en bedrijfsjurist, en woonde een aantal jaren in New York. In haar laatste boek, Yoga in je toga, over flexibilisering en andere trends in de advocatuur, geeft zij een innovatieve en originele visie op de advocatuur. Christ’l Dullaert is directeur van Le Tableau, een recruitmentbureau voor interim-advocaten en notarissen, training en advies. Zij was advocaat en bedrijfsjurist, en woonde een aantal jaren in New York. In haar laatste boek, Yoga in je toga, over flexibilisering en andere trends in de advocatuur, geeft zij een innovatieve en originele visie op de advocatuur.

“Have fun, make money and change the world.”

sign_christl

 

   
 

Jaap Bosman

Jaap Bosman wordt wereldwijd beschouwd als één van de meest vooraanstaande strategy consultants in de juridische sector. Zijn bedrijf TGO Consulting opereert vanuit New York, Den Haag en Hong Kong. In 2015 schreef Jaap het boek ‘Death of a Law Firm’, wat inmiddels wereldwijd een bestseller is. Het boek is zelfs vertaald in het Chinees. Hij wordt over de hele wereld veel gevraagd als spreker en hij schrijft voor the ABA Journal, the ACC Docket en andere toonaangevende publicaties in diverse landen.
 

“De Gouden Zandlopers zijn een erkenning voor kantoren die niet bang zijn grenzen te verleggen. Ik ben er trots op deel uit te maken van de jury voor onder andere de Innovatie Award"

 

   

 

Dr.Mr. Jean Schreurs

Deputy General Counsel en Chief Corporate Counsel NXP Semiconductors N.V.

Sinds september 2006 is Jean als Chief Corporate Counsel werkzaam bij NXP Semiconductors, thans tevens als Deputy General Counsel. Naast het (internationale) vennootschaps- en ondernemingsrecht, effectenrecht, arbeidsrecht en compliance heeft hij de afgelopen 12,5 jaar een leidende rol gespeeld bij de opzet en uitvoering van ingrijpende herfinancieringen en herstructureringen, treedt hij op als juridisch adviseur van de Board of Directors van NXP Semiconductors N.V., en is hij secretaris van het Audit Committee en het Nominating & Compensation Committee. Sinds 2010 is Jean bestuurslid van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen, waarvan tussen 2011 en 2016 als voorzitter.

 

 

   
 

Yu Lian de Bakker

Vice President Legal Affairs PVH Europe & General Counsel Tommy Hilfiger

Yu Lian de Bakker geeft in haar rol als VP Legal Affairs en General Counsel, leiding aan de afdeling Legal bestaande uit 24 legal professionals binnen PVH Europe, ook wel bekend van Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Haar team is richt zich op Corporate & Commercial, IP, Brand Protection, Employment, Compliance & Privacy. Yu Lian begon haar carrière na haar rechtenstudie in Leiden bij De Brauw Blackstone Westbroek waar ze als ondernemingsrecht specialist 9 jaar werkzaam was in de vestigingen Amsterdam en Londen. Na De Brauw maakte Yu Lian de overstap naar het bedrijfsleven waar ze als bedrijfsjurist aan de slag ging bij METRO Group. Al gauw werd ze van specialist een all-round generalist en werkte ze als meewerkend voorman aan zaken binnen velerlei rechtsgebieden. Na 10 jaar maakte ze de overstap naar haar huidige rol bij PVH. Samen met haar team heeft ze een duidelijke visie voor Legal binnen PVH neergezet, waarbij naast de juridische inhoud, een belangrijke rol is weggelegd voor Legal Operations en Legal Tech. Yu Lian is getrouwd en heeft drie dochters.

 

   
 

Ebbo Haantjes

Publishing Director Legal Sdu

Ebbo geeft in zijn functie leiding aan het segment Legal van Sdu, een van de grootste Nederlandse uitgevers met een historie van meer dan 200 jaar. Sdu heeft een innovatief portfolio met content-, opleidings- en kennisproposities die juridische, fiscale en compliance professionals ondersteunt bij hun dagelijkse praktijk alsook professionals bij de overheid. Sinds 2013 maakt Sdu deel uit van Editions Lefebvre Sarrut (ELS), een ambitieuze Europese uitgeversgroep in 8 landen, met meer dan 2.500 werknemers.

Ebbo studeerde notarieel recht aan de Vrije Universiteit en was voor Sdu 16 jaar werkzaam bij NautaDutilh, onder meer als Stafdirector op het gebied van Kennismanagement, Innovatie en Procesverbetering.

Sinds 2018 is hij werkzaam bij Sdu en richt zich met zijn team op de transformatie van zijn segment van “traditionele” uitgever naar (juridische) dienstverlener met een focus op Legal Operations. Ebbo is daarnaast een fervent aanhanger van het Lean Six Sigma-gedachtegoed, hij bezit hier een Black Belt in. En hij won in 2018, samen met 2 teamleden, de Sdu Innovathon.