De Gouden Zandlopers

2019

Amsterdam

De Jury

De Gouden Zandlopers 2018 bestaan uit elf Awards. Acht van deze Awards worden bepaald op basis van een nominatie vanuit de markt en een beoordeling door een vakjury. Deze vakjury stellen wij natuurlijk graag aan u voor.

 

Christ'l Dullaert     

Christ'l Dullaert, de juryvoorzitter

Christ’l Dullaert is directeur van Le Tableau, een recruitmentbureau voor interim-advocaten en notarissen, training en advies. Zij was advocaat en bedrijfsjurist, en woonde een aantal jaren in New York. In haar laatste boek, Yoga in je toga, over flexibilisering en andere trends in de advocatuur, geeft zij een innovatieve en originele visie op de advocatuur. Christ’l Dullaert is directeur van Le Tableau, een recruitmentbureau voor interim-advocaten en notarissen, training en advies. Zij was advocaat en bedrijfsjurist, en woonde een aantal jaren in New York. In haar laatste boek, Yoga in je toga, over flexibilisering en andere trends in de advocatuur, geeft zij een innovatieve en originele visie op de advocatuur.

“Have fun, make money and change the world.”

sign_christl

 

   
 

Jaap Bosman, jurylid

Jaap Bosman wordt wereldwijd beschouwd als één van de meest vooraanstaande strategy consultants in de juridische sector. Zijn bedrijf TGO Consulting opereert vanuit New York, Den Haag en Hong Kong. In 2015 schreef Jaap het boek ‘Death of a Law Firm’, wat inmiddels wereldwijd een bestseller is. Het boek is zelfs vertaald in het Chinees. Hij wordt over de hele wereld veel gevraagd als spreker en hij schrijft voor the ABA Journal, the ACC Docket en andere toonaangevende publicaties in diverse landen.
 

“De Gouden Zandlopers zijn een erkenning voor kantoren die niet bang zijn grenzen te verleggen. Ik ben er trots op deel uit te maken van de jury voor onder andere de Innovatie Award"

 

   
Timo Schrama

 

Timo Schrama, jurylid

Timo Schrama daagt je uit om de routine te verbreken en innovaties te omarmen. Hij is medeoprichter van law4ce en partner digitaal werken en verandermanagement voor advocaten en notarissen. Ruim 20 jaar begeleidt hij veranderprogramma's met een sterke affiniteit voor digitale ontwikkelingen.  Actuele onderwerpen als LPM, procesvernieuwing en het nieuwe partnermodel passen bij zijn mensgerichte benadering om uit de routine te komen en nieuwe (ICT)innovaties te realiseren.

 

“Routine kills passion; challenge it and try something new”