De Gouden Zandlopers

28 maart 2019

Kromhouthallen Amsterdam

De Jury

De Gouden Zandlopers 2018 bestaan uit elf Awards. Acht van deze Awards worden bepaald op basis van een nominatie vanuit de markt en een beoordeling door een vakjury. Deze vakjury stellen wij natuurlijk graag aan u voor.

 

Christ'l Dullaert     

Christ'l Dullaert

Christ’l Dullaert is directeur van Le Tableau, een recruitmentbureau voor interim-advocaten en notarissen, training en advies. Zij was advocaat en bedrijfsjurist, en woonde een aantal jaren in New York. In haar laatste boek, Yoga in je toga, over flexibilisering en andere trends in de advocatuur, geeft zij een innovatieve en originele visie op de advocatuur. Christ’l Dullaert is directeur van Le Tableau, een recruitmentbureau voor interim-advocaten en notarissen, training en advies. Zij was advocaat en bedrijfsjurist, en woonde een aantal jaren in New York. In haar laatste boek, Yoga in je toga, over flexibilisering en andere trends in de advocatuur, geeft zij een innovatieve en originele visie op de advocatuur.

“Have fun, make money and change the world.”

sign_christl

 

   
 

Jaap Bosman

Jaap Bosman wordt wereldwijd beschouwd als één van de meest vooraanstaande strategy consultants in de juridische sector. Zijn bedrijf TGO Consulting opereert vanuit New York, Den Haag en Hong Kong. In 2015 schreef Jaap het boek ‘Death of a Law Firm’, wat inmiddels wereldwijd een bestseller is. Het boek is zelfs vertaald in het Chinees. Hij wordt over de hele wereld veel gevraagd als spreker en hij schrijft voor the ABA Journal, the ACC Docket en andere toonaangevende publicaties in diverse landen.
 

“De Gouden Zandlopers zijn een erkenning voor kantoren die niet bang zijn grenzen te verleggen. Ik ben er trots op deel uit te maken van de jury voor onder andere de Innovatie Award"

 

   

 

Dr.Mr. Jean Schreurs

Deputy General Counsel en Chief Corporate Counsel NXP Semiconductors N.V.